lördag 1 maj 2010

Taupo o Turangi

Efter våran tur i Rotorua körde vi vidare ner mot Taupo, dessa städer låg inte långt ifrån varandra, men vi var lite trötta efter denna dag och visste inte riktigt vad vi ville göra...Så vi åkte mot Huka falls,(en bit från Taupo) som vi också hade hört mycket om, detta var ett väldigt fint vattenfall, så vi stannade till här och tog lite bilder och njöt av utsikten för en stund!

Sen hörde vi talas om en gratis camping en bit bort, denna tog vi sikte mot, och parkerade våran lilla bil så vi hade en fin utsikt mot floden.

Lagade här lite middag och drack lite vin, och kände att nu börjar hösten komma med storm steg!

Men denna höstkväll fick oss inte att känna oss främmande, från att morgonen därpå skutta i floden för ett morgondopp:-)

Efter detta lilla dopp tog vi oss ner i staden för lite handling och kolla läget..Bestämde oss även här för att det var dax och hitta på något den följande dagen...

Så vi bokade in oss på en forsränningstur (Water Rafting) dagen därpå!

Dagen till ära fick vi ställa klockan så vi inte skulle missa våran utflykt. (Väckarklocka är väl inte något vi numera är vana vid.)

Vi mötte upp med gruppen som skulle med på turen och körde sedan ner till Turangi och mot Tongariro river!

Fick på oss våran utrustning och var laddade för en spännande förmiddag på floden...

Men vi blev båda lite besvikna, då denna tur inte var fullt så spännande och actionfylld som vi hade hoppats på...Men det var en trevlig förmiddag och fina miljöer, och vi kommer säkerligen att prova på detta igen:-)








1 kommentar:

Anonym sa...

Mmmm, vilka fina bilder. Njuter med er.