måndag 20 september 2010

Raglan

Efter en härlig tur runt East Cape blev det nu ett stopp i Tauranga hos Beverly (Roisheens mor), där vi blev bjudna på en mycket god middag och fick äran att få träffa ytterligare några släktingar till Roish. I form av farbror Rex och faster Mojra. Efter en trevlig afton begav vi oss dagen därpå vidare mot ”surfmeckat” på NZ = Raglan!

I Raglan tog vi in på en camping...igen..(börjar bli något trötta på och ”tjuvcampa” nu så campingplatser är inte dumt)..och spenderade här cirka 4 härliga dagar! Det blev en hel del surf och härliga strandpromenader samt att vi hade underbart väder alla dagar!! Firade även våran årsdag här, med champange,vin,öl och goda drinkar:-)

Sedan blev det dags att bege oss mot Auckland och stanna med ”The Donald family” Miles och Roish i några dagar, innan vi beger oss ännu mera norrut, för att återse våra vitlöksodlande vänner - Jose och Rich!





3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er godingar!
Gud vilken resa ni gör, helt otroligt! Jag är imponerad (och djävulskt avundsjuk);) Men när är det ni kommer hem? Jag har frågat tre miljoner gånger på fb, men börjar misstänka att ni dissar mig. ;) Tänker ofta på er.
Massa kramar
Lisa (Alvin och Mölle hälsar också)

Martin sa...

Haha, ni är för goa mina kära vänner.
Gött att höra att ni rullar på bland kullar och dalar på öarna. Skönt att se att paddan kommer till användning också ;)

Anonym sa...

Gott att läsa,fantastiska bilder att se.Skall leta upp vinerna på systemet och kanske köpa en flaska.
Otroliga upplevelser ni får som ni kommer att ha med er hela livet(säger en mamma som gärna hade velat vara med en bråkdel)
Längtar efter er och känner nu att det närmar sig till att få möta er på Landvetter.
Kramar till er mamma Helena